Ook Marjolein Teepen op MusicalCamp!

De updates houden niet op. Weer maakt Marc Ramaekers van MusicalCamp een nieuwe gastdocent bekend voor komende zomer. Niemand minder dan Marjolein Teepen zal een masterclass verzorgen op het zomerkamp in Hapert.

Tweevoudig John Kraaijkamp Musical Award winnares Marjolein Teepen heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de musicalwereld. Zo speelde zij rollen in o.a. We will rock you, De kleine blonde dood, Sweeny Todd en Kiss of a Spiderwoman. Ze werd bij het grote publiek bekend door haar deelname aan ‘Op zoek naar Evita’, waar ze derde werd. Ook speelde ze rollen in België en Duitsland.
En deze zomer geeft ze dus les op MusicalCamp, een kamp dat nog steeds ieder jaar groeit. Wat alle enthousiastelingen naar het Brabantse Hapert trekt? Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met de lijst (gast)docenten. Eerder maakten we al bekend dat Pia Douwes, Marcel Visser en Cindy Bell les zullen geven. Daar wordt nu dus gastdocent Marjolein Teepen aan toegevoegd. Zij zal tijdens de derde week van MusicalCamp een masterclass liedinterpretatie verzorgen.  

Naast MusicalCamp vinden op dit kampterrein ook MuziektheaterKamp, VocalMasterclass en DanceBootcamp plaats, voor jongeren en volwassenen. Veel kampen zitten al vol, maar er zijn hier en daar nog enkele plekken, dus wil jij erbij zijn en les krijgen van Marjolein? Check dan nu de site: www.musicalcamp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.