NIEUWE SINGLE APRIL DARBY MEETS JANDINO ASPORAAT’S FASHION STORE

Het combineren van muziek en fashion blijkt al jaren een formule voor succes en deze unieke samenwerking bevestigd niets anders!
Voor de nieuwe single “Falling Fast” van de Nederlands/Amerikaanse zangeres April Darby(bekend van o.a. Nala in The Lion King Movie, Aida in Concerten de opening vanTelevizierring2018)zijnde handen ineengeslagen met “Dinmar Fashion Store”van Jandino Asporaat(Winnaar van tweegouden kalven2019, Dino Show, Bon Bini Holland 1&2) en Marcel Rocha.
Wordt je wel of niet snel verliefd? Van de “Falling Fast”dance beat en de Dinmar Fashion show met de nieuwe Fall/Winter collectie zal je hart in ieder geval sneller gaan kloppen.
Naast April Darby enJandino Asporaat is er ook een rol weggelegd voor de altijd komische en goed gestemde actrice Esmée van Kampen(bekend van o.a. Familie Kruys, en de TV-kantine). Ben je benieuwd naar het nieuwe nummer Falling Fast, de Fall/Winter collectie van Dinmar en hoe de fashionshow zal verlopen met April Darby, Jandino en Esmee van Kampen?Wacht niet langer en bekijk hier de music video!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.