NAAR DE PREMIÈRE VAN ANNIE DE MUSICALOP 1 DECEMBER?

DAT KAN: NU 100 KAARTEN BESCHIKBAAR!

Annie de musical gaat op zondag 1 december feestelijk in première in het Chassé Theater in Breda en JIJ kan daarbij zijn! Er zijn nu 100 kaarten beschikbaar gesteld en vanaf 45 euro per persoon geniet jij compleet verzorgd van deze hartverwarmende musical.

Verwacht een meterslange rode loper met pers en bekende Nederlanders. Ga feestelijk gekleed op de foto met jouw gezelschap voor de fotowand. Ontvang per twee personen een première programmaboek. Krijg diverse hapjes, voor én na de voorstelling en er is een open bar om jouw all-inclusive ervaring compleet te maken! Kaarten zijn verkrijgbaar viaChassé Theater op www.chasse.nl/annie of via www.eventim.nl/annie

Liever op een andere datum naar Annie? Kijk dan naar de volledigespeellijst op anniedemusical.nl/waar-wanneer/ voor alle speeldata in een theater bij jou in de buurt!

ROODHARIGE HELDIN ALS STOER MEISJE VAN NU

Deze wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s ahard knock life’ inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Juffrouw Hannigan (Willemijn Verkaik). Wanneer miljardair Oliver Warbucks (Edwin Jonker) Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.