Meervaart nieuwe stijl toont veelzijdige organisatie

Vanaf 4 juni gaat de Meervaart over op een nieuwe huisstijl die het brede scala aan activiteiten van de organisatie verbindt. Onderdeel van de nieuwe look & feel is een nieuw logo, nieuwe naamgeving van de verschillende afdelingen en een website waar zowel theater, talentontwikkeling en zakelijke evenementen zijn samengebracht.

Door de nieuwe naam- en vormgeving is in één oogopslag duidelijk dat de Meervaart dé bakermat is voor jong, creatief talent in Amsterdam, dat het dé plek is waar je unieke en relevante voorstellingen kunt bezoeken, dat er nieuwe verhalen worden verteld en dat het theater mogelijkheden biedt voor de meest uiteenlopende en inspirerende zakelijke evenementen. De rebranding is ontwikkeld in samenwerking met branding agency Das Buro.

 De merknamen 4West, Studio West en Congres & Events zijn verleden tijd. Er is nu één Meervaart. 4West heet vanaf heden Meervaart Jong, Studio West gaat verder als Meervaart Studio, Congres & Events wordt Meervaart Meetings & Events. Neem voor alle voorstellingen en activiteiten een kijkje op www.meervaart.nl

Meervaart Theater
De Meervaart is het grootstedelijk theater van Amsterdam waar iedereen zich thuis voelt. Met onze voorstellingen agenderen we belangwekkende thema’s. We ondersteunen makers en artiesten die aansluiten bij de samenleving van dit moment. De organisatie is er voor de professional en de liefhebber. Daarbij ligt de focus op persoonlijk contact.

Meervaart Meetings & Events
Dé locatie voor events, zakelijke meetings en congressen in Amsterdam. De charme, energie en dynamiek van de Meervaart als theater maken het verschil. We zijn kleurrijk en persoonlijk. Met betrokken medewerkers en professionele faciliteiten zorgen we voor de juiste focus tijdens events.

Meervaart Jong (voorheen 4West)
De plek voor alle kinderen in Amsterdam West van 2 tot en met 16 jaar die in hun vrije tijd willen acteren, dansen, zingen, dj’en, freerunnen of schilderen. Het is de plek waar je leert samenwerken, vrienden maakt en talenten bij jezelf ontdekt.

Meervaart Studio (voorheen Studio West)
Het is dé plek waar Amsterdamse jongeren van 14 tot 25 jaar hun creatieve talent kunnen ontdekken en ontwikkelen. Meervaart Studio biedt coaching aan op het gebied van muziek, dans, theater & media en organiseert diverse events en wedstrijden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.