Jennifer Ewbank special guest Holiday On Ice in Ahoy Rotterdam

AMSTERDAM- Niemand minder dan singer/songwriter Jennifer Ewbank zal gaan optreden tijdens de eerste show van Holiday On Ice in Ahoy Rotterdam op 13 april. Ewbank, die in 2010 meedeed aan The Voice Of Holland, ziet dit als een mooie nieuwe uitdaging in haar carrière. ‘Wat is er nou mooier dan in Ahoy te spelen met ’s werelds meest getalenteerde schaatsers. De show bestaat al meer dan 70 jaar! Dat ik hier onderdeel van mag uitmaken is natuurlijk ontzettend gaaf.’ aldus Jennifer. Het zusje van John Ewbank is dan ook de absolute special guest bij Holiday on Ice waarbij ze op de openingsavond haar kunsten letterlijk op het ijs zal tonen.

Believe van Holiday On Ice is een prachtige liefdes ijsshow. Het gaat over verlangen, jaloezie en ware liefde. In deze moderne rock versie van Romeo & Julia komen twee groepen, uitgebeeld in twee verschillende werelden, samen.

Holiday on Ice staat al meer dan zeventig jaar aan de top als het gaat om entertainment op het ijs. Met een record aantal van meer dan 328 miljoen bezoekers, officieel erkend door het Guiness Book of Records, is de show wereldwijd toonaangevend. De schaatsers zijn van Olympische klasse en staan garant voor kwaliteit en topprestaties.

Holiday on Ice Believe is van 13 t/m 16 april te zien in Ahoy Rotterdam. Voor meer tickets en meer informatie: holidayonice.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.