Holland’s Got Talent finalist Nick Nicolai gastartiest in Dinnershow Brooklyn Nights

De gedoodverfde winnaar van Holland’s Got Talent, Nick Nicolai, staat op 11 juni op het toneel van de Dinnershow Brooklyn Nights in Studio’s Aalsmeer. De nog maar 18 jaar oude finalist verpletterde de jury reeds tijdens de audities en is inmiddels de publieksfavoriet van het populaire programma op RTL4.

Nick Nicolai trok ook de aandacht van producent Frank Wentink en choreograaf Marc Forno met zijn optredens. ‘Nick is een bijzondere jongen, hij bezit een groot talent en hij heeft een onderscheidend vermogen’, licht Frank Wentink toe. ‘Hij deed me gelijk denken aan Susan Boyle en zij heeft de harten gestolen van de hele wereld’.

Met nummers van Etta James en Sam Cooke heeft Nick bewezen dat hij de soul beheerst en een soulvolle artiest is. ‘Zijn stem en genre sluiten naadloos aan op het repertoire van Brooklyn Nights’, vult Marc Forno aan. Nick Nicolai is inmiddels ingegaan op het aanbod dat hij kreeg tijdens een van de live shows. Op 11 juni zal hij optreden in het Broadway Theater waar ook los kaarten voor beschikbaar zijn. Kaarten zijn exclusief diner.
Wentink & Partners heeft een indrukwekkende lijst van artiesten die ooit zijn begonnen in talentenshows en via de shows van Frank Wentink een carrière hebben kunnen voortzetten in de entertainmentbranche. Meer informatie over de Dinnershow Brooklyn Nights is te vinden op www.brooklyn-nights.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.