Glennis Grace eert op fenomenale wijze Whitney Houston in AFAS Live

Glennis Grace stond vanavond in een stijf uitverkochte AFAS Live met de show waar zij sinds klein meisje al van droomt. Voor een uitzinnig publiek bracht zij een eerbetoon aan haar heldin en inspiratiebron Whitney Houston. Het werd een memorabele avond met gastartiesten Do, Keith John, Jordan Roy en Camilo Rodriquez. Met haar show bekrachtigde Grace de mening van velen; als iemand Whitney Houston’s repertoire kan zingen, is het Glennis Grace.

Grace nam het publiek mee naar vervlogen tijden en wisselde swingende up-tempo hits als Love Will Save The Day, So Emotional en I Wanna Dance With Somebody af met gevoelige ballads als Run To You, One Moment In Time en When You Believe, dat ze op ontroerende wijze samen zong met zangeres Do.

Bij aanvang verraste Grace het publiek met het minder bekende liedje Home, het eerste nummer waarmee Whitney Houston in 1983 in Amerika op televisie verscheen en waarmee zij Glennis aanzette om ook te gaan zingen. Later in de show zingt Grace Nobody Loves Me in duet met zanger Keith John, die persoonlijk heeft samengewerkt met Whitney Houston.

Glennis Grace over de show: “Wat ik nu voel is eigenlijk niet te beschrijven. Natuurlijk weet ik dat de muziek van Whitney Houston bij heel veel mensen nog een belangrijke plek inneemt, maar wat er vanavond gebeurde, durfde ik niet eens van te dromen! Het maakt echt heel veel los bij mensen. En dat doet natuurlijk weer super veel met mij. Dat te mogen doen, is echt een ontzettend grote eer!”

De tweede show van Whitney – a tribute by Glennis Grace op zondag 7 oktober is volledig uitverkocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.