FREEK DE JONGE VIERT ZIJN VERJAARDAG IN CARRÉ

Amsterdam, 21 augustus 2019 – Freek de Jonge wordt 30 augustus 75 jaar. De cabaretier heeft sinds het begin van zijn carrière met Neerlands Hoop in Bange Dagen en later als soloartiest, een speciale band met Carré. Om deze verjaardag te vieren én omdat hij 20 en 21 september in Carré staat met zijn voorstelling De Canon, is er speciaal voor deze gelegenheid door Freek een boekje samengesteld onder de titel: Freek viert Carré. Iedere bezoeker van de voorstelling krijgt een exemplaar cadeau.

Dit boekje is een naslagwerk van 50 verhalen over de laatste 50 jaar Carré, geput uit zijn ervaringen. Diverse bijzondere, ontroerende en grappige herinneringen worden opgehaald door Freek in Carré. Als jonge cabaretier zei hij ooit tegen een krant dat hij over vijf jaar in Carré zou spelen. Het werden er uiteindelijk zes toen hij er voor het eerst optrad in 1971 met Neerlands Hoop in Bange Dagen. Nu in twee exclusieve voorstellingen op 20 en 21 september speelt hij zijn grote verhalen, de klassiekers onder de titel De Canon.

Freek de Jonge: “Alles wat u uw kleinkinderen zou willen laten horen zit er in. Van hilarisch tot diep, van klassiek tot nieuw, van leerzaam tot opruiend. De Spin, het Kistje, De Morgenwijding en zo zou ik nog wel uren door kunnen gaan. Fris uw geheugen op en ervaar hoe actueel de verhalen nog zijn.”

Het boekje wordt exclusief cadeau gegeven aan de bezoekers van de voorstelling De Canon op 20 en 21 september 2019 in Carré. Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via: https://carre.nl/voorstelling/de-canon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.