EXTRA VOORSTELLINGEN Waardenberg en De Jong en de dames van Toren C
Voor de voorstellingen van Waardenberg en De Jong met de dames van Toren C, voor het jubileum Luxor 100 jaar, zijn in anderhalve dag 14.000 kaarten verkocht: een buitengewoon succes in de theaterwereld. Omdat de serie daarmee op enkele kaarten na is uitverkocht, heeft het Luxor Theater drie weken extra voorstellingen ingepland. De toegevoegde reeks wordt gespeeld van woensdag 3 t/m zaterdag 20 januari 2018. De kaartverkoop start vandaag, vrijdag 31 maart om 10.00 uur.
 
Het Rotterdamse duo Waardenberg en De Jong en Margôt Ros en Maike Meijer van Toren C maken samen voor het 100-jarige bestaan van het Rotterdamse theater een speciale voorstelling. De twee duo’s staan voor het eerst samen op de planken, exclusief in het nieuwe Luxor Theater.
 
Wat de twee uitgesproken duo’s bindt is hun gemeenschappelijke gevoel voor humor. De samenwerking zal leiden tot een voorstelling vol bizarre acts en een spervuur aan hilarische en ontroerende scènes: chaos en absurdisme regeren. We zullen twee mannen en twee vrouwen zien die elkaar voortdurend uitdagen en de grens opzoeken van wat net wél en net níet kan.
 
LUXOR 100 JAAR
Komend theaterseizoen viert Luxor dit 100-jarig bestaan met verschillende activiteiten, waaronder de jubileumvoorstelling van Waardenberg en De Jong en de dames van Toren C.
 
TOREN C
Margôt Ros en Maike Meijer bedachten en schrijven de succesvolle televisieserie Toren C, die in 2008 voor het eerst werd uitgezonden bij de VPRO. Een aaneenschakeling van absurde scènes in een grijs kantoorcomplex, waarin de twee actrices zelf de meeste typetjes spelen: komisch, over de top én herkenbaar.
 
WAARDENBERG EN DE JONG
Sinds eind jaren tachtig weet het Rotterdamse duo Martin van Waardenberg en Wilfried de Jong met hun absurde en fysieke voorstellingen voor opschudding te zorgen in de theaterwereld. Tot en met hun laatste programma, Bandkaai in 1996, trok het duo volle zalen met scènes op het randje van wat pers, publiek én theaters toelaatbaar vonden.
 
KAARTVERKOOP
De voorstelling is uitsluitend te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De kaartverkoop voor de extra serie shows vanaf 3 januari start vrijdag 31 maart om 10.00 uur via luxortheater.nl.
 
Locatie: nieuwe Luxor Theater
Datum: wo 6 t/m zo 17 december 2017 en wo 3 t/m za 20 januari 2018
AANVANG: 20.00 uur, zo 15.00 uur
PRIJS: vanaf € 17,50, maximaal 4 kaarten per persoon
MEER INFO: luxortheater.nl
FOTO: Ruud Haan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.