Ernst Daniël Smid en Bartho Braat in ’n zomer zonder vrouw … in Rou

I&L Entertainment presenteert in seizoen 2017/18 de tragikomedie ’n Zomer zonder vrouw…in Grou met Bartho Braat en Ernst Daniël Smid in de hoofdrollen.

Een ontroerende komedie met twee topacteurs

Het verhaal van twee echtparen die elk jaar samen op vakantie naar Friesland gaan. Wanneer beide echtgenotes komen te overlijden, één door kanker en de ander wegens een ongeval, besluiten de mannen deze jaarlijkse traditie toch doorgang te laten vinden. Alhoewel beiden qua karakter lijnrecht tegenover elkaar staan, brengt deze vakantie ze dichter tot elkaar en zetten ze de eerste stap om de dood van hun geliefden een plek te geven.

“Ik wil er niet aan wennen en aanschouwen hoe de tijd wint. Het leven gaat wel door, maar even zonder mij.”

Voor het eerst slaan acteur Bartho Braat en zanger Ernst Daniël Smid de handen ineen, in een tragikomedie gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Dat de mannen een bijzondere chemie met elkaar hebben, bleek al snel uit hun samenwerking bij filmopnamen over ditzelfde onderwerp. Daar werd dan ook snel het idee geboren om dit gegeven in het theater te vervolmaken.

’n Zomer zonder vrouw … in Grou wordt een bijzondere voorstelling waarin aanstekelijke humor, levenservaring en een groot relativeringsvermogen tot elkaar worden gesmeed. De voorstelling zal te zien zijn vanaf februari 2018. De kaartverkoop start binnenkort.

Kijk voor meer informatie op www.zomerzondervrouw.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.