DC in Concert: Boordevol dans talent

Recensie: Mieke van der Raay

Afgelopen vrijdag en zaterdag waren er maar liefst zeven knallende eindshows, met als thema DC in Concert. Ieder jaar sluit DC Dance het seizoen af met een spectaculaire show. De show zit boordevol dans, zang en acteerwerk. Ik had het voorrecht show 7 te zien en Wow, wat heb ik genoten.

Wat vanaf de eerste minuut opvalt, is hoeveel talent er op één podium kan staan. De energie spat ervan af. Iedere danser, de een met nog meer plezier dan de ander. De passie voor dansen stralen ze gewoon uit. Elk blok vloeit vlekkeloos in elkaar over, je ziet pas later dat diverse dansers meerdere keren op het podium staan, met een onuitputtelijke energie. Voor de pauze was het puur dansen wat je zag, na de pauze was er ook een blok zang, dit was niet altijd loepzuiver, maar mede door het feit dat de zangers hun hart en ziel erin staken, werd je vrolijk en kon je niet anders dan meezingen met  bekende ABBA-nummers. Het tempo is erg hoog, waardoor je je geen moment verveelt. De dansers hadden verschillende leeftijden: van 9 jaar tot volwassenen. Ook de diverse dansstijlen variëren: van hip hop tot modern en zelfs ballet, er is voor ieder wat wils.

How it started.

DC Dance is geboren uit passie voor het dans- en theatervak. Dans en theater legt een connectie tussen mensen, een connectie met jezelf en een connectie met de wereld om je heen. Een veilige, relaxte en gezellige omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Een tweede huis waar je volledig jezelf kunt zijn en jij je echt kunt ontplooien.

DC Dance is voor iedereen!

Ons lesaanbod is groots: dansen, zingen en acteren. Van klassiek ballet en modern tot hiphop en afro. Voor ieder wat wils. We hebben zelfs 11 verschillende workout-lessen voor volwassenen. O.a. Yoga/plates, barre workout, disco en dance-bootcamp. 

Ook bieden wij verschillende workshops aan zoals bijvoorbeeld openingsdansen voor bruidsparen of privé dans-/zanglessen en auditietraining. We hebben zelfs een speciale afdeling voor workshops in het reguliere onderwijs namelijk: DC Education

Wil jij je verjaardag vieren bij DC Dance? Of een spetterend optreden boeken? Ook dan kun je bij ons terecht, DC Events staat voor je klaar!

Alle leeftijden volgen les bij DC Dance: jong en oud, groot en klein, ervaren of onervaren. Iedereen is welkom bij DC Dance, wij zijn dan ook een echte family.

JOIN THE FAMILY

www.dc-dance.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.