Chez Brood wint Musical Award voor ‘beste kleine musical’

De voorstelling Chez Brood van Bos Theaterproducties, over het leven van Herman Brood, is donderdagavond tijdens het Musical Awards Gala verkozen tot ‘beste kleine musical’. De productie liet daarmee In de ban van Broadway en Dansen met de vijand achter zich. Hoofdrolspeler Stefan Rokebrand won tevens de award voor ‘beste mannelijke hoofdrol in een kleine musical’ en versloeg hiermee Paul Groot (Robert Long) en Mike Weerts (Dansen met de vijand).

Producent Inge Bos: “We wilden met Chez Brood géén traditionele musical maken, maar eentje die echt opviel, zoals Herman Brood dat ook deed. En dat is gelukt! Ik beloof dat wij door zullen gaan met het maken van spraakmakende producties, zoals dit seizoen met Watskeburt?! De Musical!’

Chez Brood was in totaal genomineerd voor maar liefst negen Musical Awards. Ook genomineerd waren Bart Chabot (script), Victor Löw (regie), Jeroen Sleyfer (arrangementen), Ascon de Nijs (decor), Tibor Lukács (beste mannelijke bijrol in een kleine musical), Owen Schumacher (beste mannelijke bijrol in een kleine musical) en Rosa Reuten (beste vrouwelijke bijrol in een kleine musical).

www.bostheaterproducties.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.