Charly Luske gaat theaters in met ode aan zijn idool George Michael

Samen met zijn zevenkoppige band onder leiding van Nick Bult, met onder andere bassiste Phaedra Kwant – Michaels grootste fan -, gaat Charly Luske vanaf 28 september het theater in met zijn voorstelling The Story of George Michael. Aan de hand van de hits en parels uit zijn Wham!- en solotijd, zet Luske het onstuimige leven van de Britse popzanger, liedjesschrijver en muziekproducent uiteen.

Charly Luske vertelt samen met de muzikanten en vocalisten over het verhaal, de tragiek, de humor en vooral de muziek uit het leven van George Michael. Michael was de meest succesvolle zanger uit de jaren ’80 en ’90. Hij won twee Grammy’s en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. The Story of George Michael is de eerste voorstelling die Luske produceert.

Op 6 oktober gaat de voorstelling in première in Theater de Veste in Delft. Woensdag 29 augustus geven de muzikanten al een preview in De Bajes in Amsterdam. Een bijzondere avond, want George Michaels fanclub gaat de voorstelling beoordelen. Luske heeft lang uitgekeken naar de start van de tour: ‘’Deze preview geeft extra spanning omdat een deel van de fanclub van George Michael komt kijken! Ze schijnen heel kritisch te zijn dus ik hoop dat ze niet halverwege weglopen. Maar I gotta have faith.‘’

The Story of George Michael is vanaf 28 september t/m 22 november te zien in de Nederlandse theaters.

Voor kaarten en speeldata zie: www.charlyluske.nl

This Post Has One Comment

  1. Patrick

    Deze ‘tribute to George Michael’ voert je vanaf zijn jeugd via Wham! en zijn solo carrière tot aan zijn dood in december 2016. Ze hebben er echt een boeiend verhaal met bijbehorende nummers van gemaakt. Maar waar de geweldige band als geheel in uitblinkt, daar laat Charly het als zanger liggen. Iets dat pijnlijk duidelijk wordt als hij in het duet met Lo van Gorp toch de beduidend mindere zangstem heeft. En ook flauwe overgeacteerde grapjes en de ‘Feitjes van Phae’ hadden beter weggetoverd kunnen worden. Alhoewel interessant, maakten ze het verhaal en de muziek zwakker. Terwijl dat juist zo’n mooie klank kreeg door Charly en de rest als geheel en bij de solo nummers die Lo van Gorp, Danjil Tuhumena en Phaedra Kwant zongen. Enfin, een heerlijk avondje uit die met minder cabareteske uitstapjes een echte tribute kan zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.