Audities: Grote mannenrollen gezocht voor Disney’s “High School Musical” in Arnhem

Plzier Entertainment brengt Disney’s “High School Musical” naar Arnhem. De show zal 6 juni 2020 te zien zijn in het Posttheater te Arnhem.

Ben jij onze Chad of Zeke?! Wij zijn namelijk nog op zoek naar twee getalenteerde jongens van 16 t/m 25 jaar, met of zonder theaterervaring! Wij houden audities op uitnodiging in Arnhem. Je ontvangt een bevestiging met informatie die je nodig hebt voor jouw auditie. De repetities zullen plaatsvinden op de woensdagavond van 19.00 – 22.00 uur in het Posttheater te Arnhem.

Meld je aan met foto + eventueel CV via info@plzier.nl. Kijk voor meer informatie (rolbeschrijvingen, repetitieschema, deelnemersbijdrage etc.) op www.plzier.nl.

Plzier Entertainment staat voor plezier hebben in wat je doet! Tijdens de repetities vinden wij dit ook erg belangrijk. De sfeer is gezellig en er gaat veel gelachen worden. Daarnaast verwachten we van iedereen een professionele houding. Tijdens de repetities gaan we naast het werken met de gehele groep, ook individueel met castleden aan de slag. In deze productie kan iedereen zich (verder) ontwikkelen op het gebied van zang, dans en spel onder leiding van ervaren docenten. Iedereen zal stralen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.