Audities: Disney’s High School Musical komt naar Hilversum

Plzier Entertainment brengt Disney’s “High School Musical” naar Hilversum. De show zal oktober 2019 te zien zijn in De Vorstin te Hilversum.

Wij zijn op zoek getalenteerde jongens en meisjes van 13 t/m 18 jaar, met of zonder theaterervaring! Wij houden zaterdag 8 december 2018 audities in Hilversum. Je ontvangt een bevestiging met informatie die je nodig hebt voor jouw auditie. De repetities zullen plaatsvinden op de donderdagavond van 18.30 – 21.00 uur.

Meld je aan met foto + eventueel CV via info@plzier.nl. Kijk voor meer informatie (rolbeschrijvingen, repetitieschema, deelnemersbijdrage etc.) op www.plzier.nl.

Plzier Entertainment staat voor plezier hebben in wat je doet! Tijdens de repetities vinden wij dit ook erg belangrijk. De sfeer is gezellig en er gaat veel gelachen worden. Daarnaast verwachten we van iedereen een professionele houding. Tijdens de repetities gaan we naast het werken met de gehele groep, ook individueel met castleden aan de slag. In deze productie kan iedereen zich (verder) ontwikkelen op het gebied van zang, dans en spel onder leiding van ervaren docenten. Iedereen zal stralen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.