25-jarig bestaan Boom Chicago groots gevierd in Carré – FotoReportage

Amsterdam, 15 juli 2018 – Gisteravond stond het Koninklijk Theater Carré in het teken van het 25-jarig bestaan van Boom Chicago met een feestelijk comedyspektakel. Komiek en presentator Seth Meyers trapte het jubileumprogramma af, gevolgd door een tweede show: Boom Chicago & Friends met onder andere Pep Rosenfeld, Josh Meyers en Greg Shapiro. Ook van Nederlandse bodem trotseerden allerlei Boom Chicago-vrienden gisteravond het podium, zoals Arjen Lubach, Jelka van Houten, Ruben van der Meer, Horace Cohen en Tijl Beckand. Ook aanwezig bij dit verjaardagsfeestje waren onder meer Carice van Houten, Tatum Dagelet, Twan Huys, Soundos el Ahmadi, Gwen van Poorten, Nienke Plas en Henry van Loon. In een uitverkocht Carré werd het jubileum door zowel de comedy helden als een uitzinnig publiek samen groots gevierd.

Saskia Maas: ‘Ik ben enorm trots op Boom Chicago. Het is de kers op de taart dat we een eenmalige show mochten geven in Carré. Het is heel mooi om te zien dat zoveel getalenteerde mensen uit het binnen-en buitenland op één podium stonden. Veel van hen zijn ooit begonnen bij Boom zoals Seth Meyers. Het idee dat wij bijgedragen hebben aan hun succesvolle carrières maakt me nóg trotser!

Boom Chicago
Improvisatiepioniers Andrew Moskos en Pep Rosenfeld waren de hosts van deze jubileumshow. De Amerikanen Moskos en Rosenfeld hebben Boom Chicago in 1993 opgericht. Kort daarna sloot Saskia Maas (mede-eigenaar en zakelijk directeur) zich ook aan. Het comedy-ensemble heeft inmiddels miljoenen mensen aan het lachen gemaakt met producties in hun theater en daarbuiten.

Opbrengst show naar Inter-Acting
De kaartopbrengst van deze jubileumavond gaat naar Inter-Acting, een theaterschool voor jongeren met autisme, opgericht door Saskia Maas. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.